HATAY / ANTAKYA - Avsuyu Atatürk İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılı kutlama etinlikleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.  Programda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katlımı ile büyük bir coşku yaşandı. Programın sonunda 4-A Sınıfı Öğretmeni Ali AYDOĞAN ve 4-B sınıfı Öğretmeni Hazal Deniz ÖZER öğrencilerimizin de katılım ile misafirlerimize müzik ziyafeti sunmuşlardır. Cumhuriyetimizin 100. yılı tekrar kutlu olsun. Bu vesile ile emeği geçenlere, katılım sağlayan bütün öğretmen, öğrenci, veliler ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.  Birlik ve beraberlik içinde nice 29 Ekim'ler kutlamayı ümit ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 eğitim-öğretim yılına yepyeni, genç ve gayretli kadrosu ile kendi eğitim binasında başlamıştır. Bu eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idaremiz ve bütün eğitim camiası için başarılı, sağlıklı bir yıl olmasını dileriz.